Izbrane novogradnje

O podjetju

Hiše.info deluje pod okriljem uspešnega, hitro rastočega podjetja Mreža nepremičnin d.o.o., ki posreduje pri nakupu ali prodaji nepremičnin. Večletne izkušnje in številne zadovoljne stranke nas uvrščajo med najboljše nepremičninske posrednike na slovenskem trgu.

Ekipo Mreže nepremičnin sestavljajo strokovnjaki z različnih področij, ki so ključni za profesionalno izpeljavo celotnega nepremičninskega posla. Cilj Mreže nepremičnin je ponuditi današnjemu uporabniku nepremičninskih storitev največ, kar ponuja slovenski nepremičninski trg.
Mreža nepremičnin d.o.o. se je razvila iz izkušenj in znanja podjetja Real Biro nepremičnine d.o.o., ki aktivno deluje in se ukvarja s posredovanjem nepremičnin na slovenskem tržišču že od leta 1997. V tem času smo bistveno obogatili ponudbo in izboljšali kakovost storitev na slovenskem nepremičninskem trgu.
Poleg pestre izbire starejših nepremičnin smo se v zadnjih letih usmerili tudi:

  •  v prodajo novogradenj, kjer se lahko pohvalimo s prodajo preko 600 novih stanovanj in več kot 150 novih hiš. Dodaten dokaz pa so tudi številni zadovoljni investitorji (navedeni so med referencami) ter množica kupcev in strank, ki širi naše dobro ime.
  • v pridobivanje zazidljivih zemljišč ali projektov za gradnjo za trg.
Za zadovoljstvo naših strank skrbi profesionalna ekipa osmih zaposlenih; od tega je pet nepremičninskih posrednikov z nepremičninsko licenco in večletnimi delovnimi izkušnjami na nepremičninskem trgu.
Cilj našega podjetja je zagotoviti strankam hitre, kakovostne in varne storitve. Vse našteto je v zadnjih letih postalo imperativ nepremičninskega trga, katerega dokazuje tudi seznam naših referenc.